Connect with us

Hír

A Rams és a Commanders a támadó-, míg a Browns a védőfalából veszített el egy kezdőt

Ez a hét sem múlt el komolyabb sérülések nélkül. Trey Lance-ről már beszámoltunk, most pedig összegyűjtöttük a többieket.

Véget ért Trey Lance idénye

A Rams ismét elveszítette az egyik kezdő támadófalemberét, ezúttal a guard Tremayne Anchrumot. A játékos lábszárát meg kell műteni Ian Rapoport információ szerint, majd pedig IR-re kerül, ami minimum négy meccs kihagyást jelent a számára. Nagyon vékony lett így a címvédő belső támadófala (már eleve Anchrum is csere volt), jó eséllyel a tavalyi draftolatlan Alaric Jackson kezdhet a helyén.


A Commanders nem csak a Lions elleni meccset, de a kiváló kezdő centerét, Chase Roullier-t is elveszítette minimum négy hétre egy térdsérülés miatt, de az sem kizárt, hogy véget ért a szezonja, írja a Washington Post. A támadó már a tavalyi szezont sem tudta végigjátszani, a helyén pedig a 2016-ban hatodik körös Wes Schweitzer kezdhet.


A Brownsnak sem volt jó hétvégéje, ugyanis a Jets elleni vereség mellett még Jadeveon Clowney is megsérült, és már biztos, hogy a pass rusher nem fog pályára lépni csütörtök este a Steelers ellen (via Kevin Stefanski). Mellette a defensive end Chase Winovich és a tight end Jesse James játékára sem kell számítani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!