Connect with us

Hír

Rex Ryan a sérültekről és Odell Beckhamről

Nem sok örömben volt része az utóbbi időben a Billsnek. Az első körös passzsiettető Shaq Lawson vállát műteni kellett, Sammy Watkins pedig eltörte a lábát. Rex Ryan ugyanakkor optimista és a jövőbe néz:

 

“Lawson vállával tisztában voltunk. A hosszú távú sikeresség érdekében draftoltuk, nem csak egy szezonra.”

 

rex ryan sammy

 

Sammy Watkins esete kicsit más, talán soha nem volt még teljesen egészséges, mióta a ligában van. Persze Rex Ryant ez sem bosszantja, helyette inkább annak örül, hogy egy olyan elkapója van, akit senki nem tud levédekezni a ligában. Ezzel kapcsolatban Odell Beckhamhez hasonlította, aki első szezonjában kihagyta az első négy meccsét, de azóta megállíthatatlan. Az más dolog, hogy Beckhem a sérülését követően makk egészséges, míg Watkins nem igazán.

 

Továbbá különbség, hogy Watkins két első körébe került a Billsnek, és főleg OBJ-hez képest ráfizetésnek tűnik. Ez a lábtörés sem jött jókor, hisz az elkapó épp kezdett formába lendülni – az utolsó 9 meccsén 890 yardot szerzett 7 TD-vel – és ki tudja, megint mennyire veti vissza. Ezzel együtt Ryan optimista és egy kicsit meg is dicsérte magát, hogy ő már a Jetsnél is nagyon szívesen felcserélt volna Beckhamért, mert látta benne a tutit.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!