Connect with us

Hír

Van Wes Welkerben még egy év?

Wes Welker, a New England Patriots és a Denver Broncos korábbi extra klasszis elkapója eléggé se veled, se nélküled kapcsolatban van most a focival. Hol úgy kell fel, hogy “Oké, ez ennyi volt”, hol úgy “Oké, van még bennem egy év”. Az más kérdés, hogy a csapatok nem igazán verekednek jelenleg a kegyeiért, bárhogy is kelljen fel.

 

welkerr

 

Welker draftolatlan játékosként került a ligába 2004-ben a Chargers jóvoltából, de egyetlen elkapásra sem futotta az ott töltött egy éve alatt. Utána a Dolphinsban volt három évig 1121 yardést és egy TD-ért, majd kikukázta a New England Patriots. Welker ekkor Tom Brady abszolút kedvenc elkapója lett, ha épp egészséges volt, vagy Brady dobált neki, akkor 110+ elkapásokat és 1000+ yardokat hozott szezononként. Tom Bradyvel a háta mögött nem nagyon volt jobb slot elkapó a ligában nála: ötszörös Pro Bowler, négyszeres All Pro, háromszor pedig a legtöbb elkapást jegyző játékos lett. Ezután Peyton Manning mellé igazolt a Denverbe, ahol egy 10 TD-s szezonnal mutatkozott be minden idők egyik legjobb támadógépezetében.

 

Karrierje is Denverben kezdett drasztikusan hanyatlani, köszönhetően a sorozatos agyrázkódásoknak. Nem is tartott igényt rá a csapat két év szolgálat után. Tavaly szezon közepén igazolta le a Rams, de csak 8 meccsen lépett pályára: 13 elkapás, 108 yard, 0 TD. Egy veterán elkapó persze mindig jól jöhet, de egyelőre nagyon nehéz olyan csapatot mondani, aki reális eséllyel rá áldozna egy roster helyet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!