Connect with us

Hír

Tyron Smith és Randy Gregory is visszatér a héten, Dallas Goedert azonban nem

A szombati nap sok esetben az aktiválásokról is szól így a szezon végén, hiszen a csapatok hivatalos rostermozgásokként bejelentik, hogy kik kerülnek le a sérültlistáról. Most a Cowboys és a Broncos is jó hírt kapott, az Eagles azonban egyelőre nem.

A dallasiaknál a klasszis tackle Tyron Smith került le IR-ről, így a Jaguars elleni lehet az első meccse a szezonban. A 32 éves tackle kisebb meglepetésre várhatóan a jobb oldali tackle poszton fog szerepet kapni, ahol 2011-es újonc éve óta nem játszott. A bal oldalon így az újonc “örökös” Tyler Smith játszik majd, Tyron pedig a múlt héten megsérült Terrence Steele helyét veszi át.


A Broncos a labda mindkét oldalára visszakap egy játékost, ugyanis a pass rusher Randy Gregoryt és a tackle Billy Turnert is aktiválták – előbbi a 4., utóbbi a 10. héten sérült meg. Mindketten azonnal a kezdőben találhatják magukat minden bizonnyal.


A Cardinals a guard Will Hernandezt aktiválta IR-ről, ő pontosan a szükséges négy meccset hagyta ki egy mellizom-sérülés miatt. A helyén eddig Max Garcia kapott helyet, aki akár át is mozoghat bal guard posztra, míg Hernandez visszakapja a helyét a jobb oldalon.


Az Eaglesnél sokáig úgy tűnt, hogy a tight end Dallas Goedert már ezen a héten visszatérhet, azonban végül a jövő heti Cowboys elleni derbire tolódik ez az alkalom, ugyanis a csapat még nem aktiválta őt IR-ről (csak a 21 napos edzési periódusát még hét elején).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!