Connect with us

Hír

Sérülésjelentés a hétvégi rájátszásmeccsek előtt

Elérkezett a Super Wild Card hétvége, a résztvevő 12 csapatból pedig 10-nek már le kellett adnia a sérülésjelentését a mérkőzése előtt (a Buccaneersnek és a Cowboysnak ma estig kell ezt megtennie a hétfői meccse miatt). Nézzük, hogyan állnak a résztvevők sérültekkel.

Seahawks @ 49ers

  • A Seahawksnál nincs out vagy doubtful besorolású játékos, de kérdőjeles Noah Fant (TE), Shelby Harris (DT), DeeJay Dallas (RB) és Phil Haynes (G).
  • A 49ersnél ellenben nincs kérdőjeles besorolású játékos, viszont Jimmy Garoppolo (QB) és Ambry Thomas (CB) nem játszik.

Chargers @ Jaguars

  • A Chargersnél egy játékos kivételével mindenki bevethető, az az egy viszont az elkapó Mike Williams, aki a tét nélküli Broncos meccsen szedett össze egy komolyabb hátsérülést.
  • A Jaguarsnál kérdőjeles az irányító Trevor Lawrence játéka, bár hetek óta küzd egy lábujjsérüléssel, meccset nem kellett kihagynia, így ettől most sem kell tartani. Rajta kívül kérdőjeles még Brandon Scherff (G), Jamal Agnew (WR), Kendrick Pryor (WR) és Ross Mariscik (LS).

Dolphins @ Bills

  • A Dolphinsnál elég sokan felkerültek a sérülésjelentésre. Tua Tagovailoa (QB) és Raheem Mostert (RB) biztosan, Liam Eichenberg (G) minden bizonnyal nem játszik, emellett kérdőjeles Terron Armstead (LT), Bradley Chubb (Edge), Kendall Lamm (OT), Brandon Schell (OT), Teddy Bridgewater (QB), Alec Ingold (FB) és Ced Wilson (WR).
  • A Billsnél két játékos kapott kérdőjeles besorolást, és egyikük sem edzett a héten: Isaiah McKenzie (WR) és Jordan Phillips (DT).

Giants @ Vikings

  • A Giantsnél konkrétan senki sem került fel a sérülésjelentésre, minden aktív keretes játékos bevethető. Ez azt jelenti, hogy a 11. hét óta partvonal melletti Adoree Jackson is visszatérhet, ami nagy segítség lesz Justin Jefferson ellen.
  • A Vikingsnál is van egy fontos visszatérő, méghozzá a center Garrett Bradbury. Hárman azonban kérdőjelesek, a safety Harrison Smith, a cornerback Cameron Dantzler és a visszahordó Kene Nwangwu.

Ravens @ Bengals

  • A Ravensnél Lamar Jackson továbbra sem bevethető, és ugyanez igaz Tylan Wallace-ra (WR) és Brandon Stephensre (DB). Kérdőjeles továbbá a csereirányító Tyler Huntley, és a csapatnál nem is terveznek kezdőt kinevezni a meccs előttig.
  • A Bengalsnál Tee Higgins (WR) és Cam Taylor-Britt (CB) is lekerült a sérülésjelentésről, így játszani fognak. Egyedül a guard Alex Cappa nem bevethető, amire számítani is lehetett korábban – ettől még nagy érvágás a kiesése.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!