Connect with us

Hír

Ez a futók éjszakája volt: Miles Sanders a Panthersbe, Jamaal Williams a Saintbe igazolt

A tavalyi szezon TD-királya, Jamaal Williams aláírt a Sainthez, írja minden releváns forrás. A futó a Lions színeiben 1066 yardot és 17 TD-t szerzett (mindkettő karriercsúcs), ennek ellenére csak egy 3 éves, 12 millió dolláros szerződést kapott, amiből 8 millió dollár teljesen garantált.

A Patriots leigazolta James Robinsont két évre maximum 8 millió dollárért. A fiatal futó draftolatlan újoncként 1070 yardot és 10 TD-t szerzett, de az elmúlt két évben nem nagyon kapott lehetőséget sem a Jaguarstól, sem a Jetstől. Érdekes lesz látni, hogy New Englandben meg tudja-e menteni a karrierjét.


A Vikings visszaigazolta a cserefutó Alexander Mattisont. A hírek szerint Robinsonhoz hasonlóan ő is egy 2 éves, 8 millió dolláros szerződést kapott, amiből 6,35 millió dollár garantált.


Miles Sanders a Panthers új kezdő futója! A 25 éves támadó tavaly 1269 yardot és 11 TD-t szerzett az Eaglesben, ami most egy 3 éves, 25 millió dolláros szerződésben manifesztálódott, amiből 13 millió dollár teljesen garantált.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!