Connect with us

Hír

Cam Newton szerint a hosszú haja miatt nem igazolják le

Cam Newton tavaly nem talált magának csapatot, és két éve is csak a Panthers igazolta le szezon közben szentimentális okokból. Az irányítónak van egy érdekes teóriája arról, hogy miért nem akarják őt a csapatok, és ennek semmi köze a játékához. Josina Anderson Undefined című podcastjében mesélt arról, hogy a hosszú haja is oka annak, hogy nem igazolják le.

“Utaltak már rá. De én nem változok meg. Mondták már nekem, hogy “Cam, szeretnénk ha visszatérnél a 2015-ös jól fésült Camhez”. De az egy másik énem volt. Sokszor mondják azt is, hogy megijesztek embereket a kinézetemmel.”

Azt azért elmondta, hogy nem gondolja, hogy csakis emiatt közösítették ki, de ettől még egy érdekes kijelentésről van szó. Az mindenképp indokolható, hogy kezdőként már senki sem számol vele, cserének viszont még mindig egyértelműen elég jó játékos. Az persze kérdés, hogy Newton mennyire akarja ezt a szerepet betölteni, de korábban elmondta már, hogy melyik QB-k mögött lenne csere, szóval teljesen biztosan nincs ellenére.

A podcastben egyébként elmondta azt is, hogy az NFL-nek nem biztos, hogy szüksége van rá, de igazából neki sincs szüksége az NFL-re, szóval úgy tűnik erőltetni nem akar semmit a visszatéréssel kapcsolatban. Emellett azt is kijelentette, hogy valószínűleg sosem fog visszavonulni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!