Connect with us

Hír

Budda Baker: Majd ott leszek az edzéseken, amikor eljön az ideje

A Cardinals az előző héten kivágta DeAndre Hopkinst és könnyen lehet, hogy hamarosan a csapat egy másik sztárja is távozik valamilyen formában. A kiváló safety Budda Baker ugyanis egy hónapja cserét kért a csapattól, most pedig nagyon biztatóan azt nyilatkozta, hogy majd akkor lesz ott a csapat edzésein, “amikor eljön az ideje”.

A Cardinals két hét múlva tartja a három napos kötelező minitáborát, ez lehet az első határideje Bakernek, azonban három napnyi pénzbírságot még kibírhat, ebben az esetben pedig csak a július végén kezdődő edzőtábor lenne a következő alkalom, amikor kötelezően meg kellene jelennie a csapatnál.

Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy a Baker által emlegetett idő valaha is eljön. A Cardinals korábbi második köröse 2020-ban kapott egy rekordszerződést (5 év, 59 millió dollár), amivel 13,1 millió dollárt keresne idén. Ez már önmagában elég lenne arra, hogy ajtót mutasson neki az újjáépítésbe kezdő csapat (a kivágásával minimum 9,32 millió dollárt spórolna a csapat), de emellett Baker amúgy se nagyon akar Arizonában maradni, ráadásul szeretne egy új szerződést, a jelenlegi ugyanis már egy centet sem garantál neki.

Baker még mindig csak 27 éves, egy nagyon jó játékos, bár a szerződése és a fizetési igényei miatt nagy érdeklődés aligha lenne iránta. Ha Cardinals nem akar neki kifizetni idén 13 millió dollárt, akkor jó eséllyel kénytelen lesz majd kivágni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!