Connect with us

Hír

Karácsony előtt irány Amerika! – Miami napsütés és a Rodgersszel felálló Jets

Menekülj el a hidegből a napsütésbe, érezd át a miami pezsgést, és nem mellesleg nézd meg a Dolphinst az immár Aaron Rodgersszel felálló Jets elleni rangadón! Utazz Amerikába a Jet Travel szervezésében éppen karácsony előtt!

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A Jet Travel által szervezett túra december 15-én pénteken indul, és 23-án szombaton haza is érkezünk, hogy a karácsonyi készülődés utolsó pontjait még elvégezhessük. Az ünnepek előtti hét pedig programdúsan telik majd! A South Beachen található négycsillagos szállásról indulva lesz városnézés, kulináris kalandozás, tengerparti biciklizés, strandolás, a Kuba hangulatát idéző Little Havana felkutatása és több buszos túra is. Ilyen a kiruccanás a Kennedy Space Centerhez és a SpaceX-hez az űrhajózás és űrkutatás iránt érdeklődőknek, a kalandozás az Everglades Nemzeti Parkban, de az USA legdélebbi csücske, Key West sem maradhat ki.

No és persze a sportélmények sem! Amíg vasárnap általában itthon a hidegben a tévé előtt nézzük a meccseket, addig a Miamiba látogatók a napsütötte Hard Rock Stadiumba látogatnak, ahol a Dolphins és a Jets méri össze tudását. Az AFC East baromi erősnek és izgalmasnak ígérkezik idén. Ez a két csapat a rájátszást tűzte ki célul magának, itt a szezon véghajrájában pedig igazán kiélezett csatára lehet számítani. Ráadásul a jövőbeli Hall of Famer Aaron Rodgerst is láthatjuk majd első idényében Green Baytől távol. A foci mellett pedig a kosár sem maradhat ki, az idén nagydöntőbe jutó Miami Heat egyik hazai meccsét nézhetik majd meg, akik a Jet Travelt választják.

Ráadásul aki június 20-ig foglal, az ajándékba kapja a Key West és Kennedy Space Center túrákat.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg, a Chicago+Green Bay utunkat pedig emitt), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Winter Sunshine In Miami nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

**Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! **

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!