Connect with us

Hír

Halapoulivaati Vaitai elgondolkozott a visszavonuláson a hátműtétje után

Az idei év egy pontján úgy tűnt, hogy a Lions kivágja a teljes 2022-es idényt kihagyó támadófalember Halapoulivaati Vaitai-t. Végül sikerült rávenni egy fizetéscsökkentésre, ami elég meglepő annak fényében, hogy a guard erősen elgondolkozott a visszavonuláson.

“Abszolút bennem volt, hogy befejezzem a pályafutásomat. A hátműtétem után úgy éreztem, hogy csak hagyjon mindenki békén, ki akarom élvezni ez a kis szabadságot. De amikor elkezdtem ismét edzeni, akkor tudtam, hogy még nem jött el a visszavonulás ideje, nem hagyhatom cserben a srácokat és Dan Campbell mestert”

– nyilatkozta Vaitai (via Detroit News).

A falember eredetileg az Eagles ötödik köröse volt 2016-ban. Négy évet töltött Philadelphiában, majd 5 évre 45 millió dollárért aláírt a Lionshöz. Sok köszönet nem volt belőle, a folyamatosan sérülésekkel bajlódó és gyengén teljesítő guard egyáltalán nem szolgálta meg az árát. Ennek megfelelően közel 6 millió dollárról mondott le azért, hogy a csapatnál maradhasson, de még így is lehet, hogy csak csere lesz a visszatérő Graham Glasgow mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!