Connect with us

Hír

A Buccaneers másodéves futója 1000 yardot vár magától

Az utóbbi két évben Leonard Fournette volt a Buccaneers első számú futója, azonban ő idén távozott a csapattól. A helyét a tavalyi harmadik körös Rachaad White veszi át, és olyan dolgot szeretne elérni, amire a franchise-nál 2005 óta nem volt példa.

“Az az elvárásom a szezonra, hogy tegyem a dolgom. Legyek az a srác, akit (a general manager) Jason Licht gondolt rólam, legyek önmagam. Menjek ki a pályára, lazuljak el, érezzem jól magam. A Bucsnak vagy nyolc éve nem volt 1000 yardos futója, ezt is szeretném megugrani.”

– mondta a másodéves futó a Good Morning Football műsorában.

Utoljára Doug Martin volt képes 1000 yardot elérni a Buccaneers színeiben még 2015-ben. Nem lesz egyszerű dolga a tavaly 481 yardot szerző White-nak, ugyanis a támadófal nem áll épp a legjobb erőkből. Tavaly alig tudtak lyukakat és teret generálni, így mindössze meccsenként 76,9 yardot szerzett a csapat a földön, ami a legrosszabb teljesítmény volt a ligában. Az persze könnyen elképzelhető, hogy idén többet fog futni a csapat Brady távozása után, és White-nak is több szerep jut Fournette távozásával, főleg hogy mellette csak Chase Edmonds van, mint értékelhető vetélytárs. Ettől függetlenül nem lesz egyszerű elérnie az 1000 yardos határt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group