Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC West 2024

A Super Bowl vesztes 49ers ismét az egyik fő esélyes. A Seahawks elköszönt legendás edzőjétől és az egyik legfelkapottabb fiatalt bízta meg. A Ramsnél az utolsó nagy rohamok egyikére indulnak még Stafforddal, a Cardinals pedig szeretne az év meglepetése lenni. De kinél mi ronthatja el a terveket?

Arizona Cardinals

A leggyengébb láncszem: Védőfal

A Cardinals tavaly a legrosszabb öt csapat közt volt a védőfal-munkát nézve. Az ESPN mérése alapján 28.-ok voltak irányítósiettetésben és 29.-ek futásmegállításban. A csapatrész összeállításában volt bőven változás, hiszen tavaly az egyik legtöbbet játszó Jonathan Ledbetter (DT) szerződése lejárt (mai napig nincs csapata), Dante Stills (DT) és Dennis Gardeck (ED) hátraszorultak a depth charton, de nem lehet azt mondani, hogy az érkezőktől üstökösszerű javulás várható majd.

Justin Jones és Bilal Nichols érkeztek a fal belsejébe, de egyikük sem sokkal jobb játékos mint a fentiek. Nicholsnak volt még karrierje elején pár jó szezonja Chicagóban, de az elmúlt két idényben nagyon gyenge volt a Raiders színeiben. Épp az ő helyére két éve a Bearsbe szerződő Jones sem több egy átlag/átlag alatti szintnél. A belső védőfal fizetések emelkedése miatt azonban már neki is évi 10 milliót kell fizetni. Talán javít valamit az egység padlóján ez a két név, kicsit jobb futás elleni védekezés, kicsivel több pass rush produkció várható, de 20-30-nál több nyomást egyikből sem néz ki az ember. Különösen mivel a széleken sincs eleresztve a csapat. Zaven Collins linebackerből pass rusherré lett átnevelve, de az izgalmas kísérleten túl nem volt tavaly igazán hatékony a fal szélén. Dennis Gardeck majdnem másfélszer annyi nyomást gyakorolt (42 vs 30) és Gardeck 6 db sackkel képes volt megnyerni a házon belüli versenyt. Egészen elkeserítő számok ezek.

Miben lehet bízni?

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Havi előfizetésÉves előfizetés
SPÓROLJ 2 HÓNAPOT ÉVES ELŐFIZETÉSSEL
Előfizető
havonta
évente
HUF249024 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek
Reklámmentes
havonta
évente
HUF349034 900
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
ElőfizetekElőfizetek

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ragi
Ragi
2024-06-28 16:44

A 9ersnél nem hangover miatt lett 6:10 hanem hogy a kezdők 80%-a kihagyta a szezont vagy annak nagy részét

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x