Connect with us

Hír

Pass rushert keres a Panthers

A Panthersnél nincsenek megelégedve a pass rush szekcióval, a csapat a napokban több nagyobb nevű szabadügynököt is megkeresett. Mike Kaye információi szerint többek között Yannick Ngakoue és Carl Lawson is vett részt próbajátékon Carolinában.

A 29 éves Ngakoue 2016 óta tartó karrierje alatt 429 alkalommal generált nyomást és összesen 73 sacket jegyzett a PFF számításai alapján. 2021-ben és 2022-ben még 10+ sackes szezonjai voltak a Coltsban és a Raidersben, tavaly viszont csak 34 nyomásgyakorlás és négy sack került a neve mellé a Bears játékosaként.

A szintén 29 éves Lawson 2017 óta van a ligában, de csak egyszer szerzett 10 sacket karrierje során, 2020 óta pedig alig volt a pályán a rengeteg sérülés és a formahanyatlás miatt. A Jetsben tavaly csak 101 snapen kapott lehetőséget és mindössze kétszer sikerült nyomást generálnia.

A Panthers két kezdő pass rushere jelenleg a korábbi 1/1-es, még mindig magas szinten teljesítő Jadeveon Clowney, illetve a gyenge közepes D.J. Wonnum. Nemcsak mélységnek, de utóbbi helyére sem ártana némi erősítés.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x