Connect with us

Hír

Nem látjuk Caleb Williamst a Hall of Fame meccsen

Csütörtök éjjel visszatér a foci és megkezdődik az előszezon: a Bears és a Texans vív majd meg egymással a Hall of Fame meccs keretein belül. Sajnos az 1/1-es Caleb Williams bemutatkozására viszont még várnunk kell. Ő ugyan elmondása szerint szeretett volna játszani, de Matt Eberflus főedző bejelentette, hogy a kezdők nem fognak pályára lépni az első preseason találkozón.

Nem meglepő döntés, az előszezonban egyre kevesebb csapatnál játszanak a kezdők, a Hall of Fame meccsen meg aztán főleg. Persze Williamst biztos látjuk majd a preseasonben, hiszen az újonc irányítók számára mégis csak jobb dolog, ha nem egyből élesben kell pályára lépniük, de ezzel még legalább egy hetet várnunk kell – persze akkor is kérdés, mennyit is lesz a pályán.

Mindenesetre a Texans ellen Tyson Bagent lesz majd főszerepben, ő lesz a Bears kezdő QB-ja, mögötte majd Brett Rypien és Austin Reed kap szerepet QB poszton. Arról egyelőre nem érkezett infó, hogy a Texansnál kik fognak játszani, de szinte biztosan nem lesz köztük CJ Stroud.

A Bears jövő szombaton a Bills ellen folytatja az előszezont, akkor már jó eséllyel legalább egy drive erejéig láthatjuk majd Williamst.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-07-31 12:19

Én nem sajnálom Bjeela komámtól azt a kis időt, amíg még reménykedhet, hátha most…

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
2024-08-01 17:56

Tuod naon jól egykomám, hogy émmá ügön rég nem tőtöm az időmet felesleges reménykedéssel. Az ember 30 év alatt szépen leszokik erről az időrabló tevékenységről.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x