Connect with us

Hír

Ki kell hagynia az alapszakasz elejét a legjobb újonc futónak

A Panthers annak tudatában draftolta a futó Jonathon Brookst a második körben, hogy novemberben elszakadt a térdszalagja, így erősen kérdéses volt, hogy felépül-e a szezonkezdetre. A csapatnál pedig most úgy nyilatkoztak, hogy nem is számítanak rá az idény elején. Dave Canales főedző mondta el, azt remélik, hogy a harmadik vagy negyedik forduló környékén már pályára léphet a fiatal támadó, de ez is volt a várakozás.

“Ez egy olyan dolog, amire számítottunk. Tavasszal is tudtuk az időtávot és hogy hol tartott a felépülésben. Tudtuk, hogy nem lesz bevethető az előszezonban. Még ha nagyjából készen is állt volna, akkor is fokozatosan fel akartuk volna építeni az önbizalmát, hogy tényleg úgy érezze, készen áll.”

– mondta Canales az ESPN-nek.

A keretszűkítésnél kicsit okosabbak leszünk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikorra is várják a pályára a legmagasabban draftolt újonc futót, hiszen ha nem aktiválják addig az NFI listáról, akkor az első négy meccset biztosan ki kellene hagynia. Ha aktiválják, akkor jó esély van rá, hogy látjuk Brookst tétmeccsen a 3-4. fordulóban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x