Connect with us

Hír

Októberben kaphat három meccses eltiltást Jordan Addison

A Vikings tavalyi első körös elkapóját, Jordan Addisont múlt hónapban tartóztatták le ittas vezetés miatt, miután elaludt a volánnál a Los Angeles-i reptér közelében. A Minnesapolis Star Tribune információi szerint most hivatalosan is megvádolták, és majd október 7-én lesz jelenése a bíróságon. Ez azt jelenti, hogy várhatóan ezt követően kaphat majd eltiltást az NFL-től.

Az NFL újabban azt a gyakorlatot folytatja, hogy megvárja a jogi procedúra végét, és utána oszt ki eltiltást az ehhez hasonló esetekben. A tiltott szerek használatára vonatkozó szabályzat szerint Addisonra három meccses eltiltás várhat, szóval jelenleg az tűnik a valószínű kimenetelnek, hogy ezt majd októberben osztja ki neki a liga, így tehát a Vikings és a szurkolók is ezzel kalkulálhatnak jelen állás szerint.

Annyiban jó az időzítése a dolognak, hogy addigra jó eséllyel visszatérhet már a tight end TJ Hockenson a komoly sérüléséből, így legalább nem kell egyszerre nélkülöznie három legjobb elkapni tudó játékosából kettőt a minnesotaiaknak.

Addison újoncként minden meccsen pályára lépett, 911 yarddal és 10 touchdownnal járult hozzá a támadósor sikereihez.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x