Connect with us

Hír

Megsérült Hollywood Brown, kihagyhatja a szezon elejét

A Chiefsnél optimisták lehettek az elkapó-erősítések miatt a tavalyi borzasztó teljesítmény után. Most azonban kaptak egy kisebb gyomrost, ugyanis a Jaguars elleni előszezon-meccsen egy elkapást követően megsérült Marquise “Hollywood” Brown. A támadónak a kulcscsontját és a szegycsontját összekötő ízülete sérült meg, ami miatt több hét kihagyás vár rá. Ráadásul kórházba is kellett szállítani.

Tyreek Hillnek volt ugyanilyen sérülése 2019-ben, neki akkor négy meccset (tehát öt hetet) kellett kihagynia. A Chiefs három és fél hét múlva játszik a Ravens ellen, szóval nagy meglepetés lenne, ha Brown pályára léphetne volt csapata ellen, és jó eséllyel a második fordulóban a Bengals ellen sem lesz majd bevethető.

Ez egyben azt is jelenti, hogy az újonc Xavier Worthynek fel kellene lépnie sürgősen. Mutatott szép hosszú elkapásokat az edzőtáborban, de olyanra is láttunk példát, hogy nagyon könnyen elnyomták a védők. Így biztos kezdenie kell Rashee Rice mellett, de Brown kiesésével az is kérdés, ki lesz a harmadik elkapó (Kadarius Toney, Skyy Moore, Justyn Ross, Justin Watson, Mecole Hardman az opciók).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x