Connect with us

Hír

Jerod Mayo: Majd jönni fognak a sztárok, ha elkezdünk nyerni

A Patriots állítólag nagyon szerette volna megszerezni Brandon Aiyukot, tett egy jó ajánlatot a játékosnak és a 49ersnek is, viszont az elkapó nemet mondott az üzletre. Furcsa lehet ez azok után, hogy a Patriots évtizedekig volt a legnagyobb sztárok listájának elején.

“Még létre kell hoznunk egy kultúrát, ami izgalmassá teszi a projektet. És amikor elkezdünk mérkőzéseket nyerni, akkor a játékosok is itt akarnak majd játszani”

– mondta a főedző Jerod Mayo.

Boston alapvetően nem egy túl érdekes vagy kellemes hely, ellenben 20 éven keresztül a Patriots jelentette a legbiztosabb opciót a bajnoki címhez. Ez elég vonzó volt ahhoz, hogy az ember elviselje a pocsék időjárást és az unalmas környéket, most viszont a Patriotsé a liga egyik leggyengébb rostere és rövid távon nem sok esély van a szakmai sikerekre. Ráadásul mostanában Robert Kraft se szívesen nyúl mélyen a zsebébe, így pedig nagyon nehéz top játékosokat szerezni.

2 Comments
3 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vicgeordie
vicgeordie
2024-08-11 23:31

“Ráadásul mostanában Robert Kraft se szívesen nyúl mélyen a zsebébe”

Ez azért ezután a hosszabbítás hosszabbítás hátán offseason és a 32 millió/év Aiyuk ajánlat után erős kijelentés

Csakeztne
Csakeztne
2024-08-12 08:19

“Patriots évtizedekig volt a legnagyobb sztárok listájának elején.” Korábban sem jellemezte nagy sztárok igazolása a csapatot. Inkább már leértékelt, kiégett, vagy annak tekintett cserék jöttek, egyre romló hatékonysággal. Moss és Amendola, (Bennett, Patterson, Revis) aki bevált a többiek kevésbé vagy egyáltalán.nem. Ereje teljében lévő nagy sztárra a dinasztia alatt sem volt példa. A sapka szorításában kukáztunk. Olyanok jöttek mint Woodhead, Lewis, Blount, Burkhead hogy csak futókat említsem, akik nálunk emelkedtek nagyot, vagy Butler Hogan, LaFell ugrik be más posztokról, voltak jó páran.

Most nem vagyunk vomzók érthető, hogy kivár mindenki. Ez nagyon hamar változhat, ha Stroud közelében tudna játszani Maye, akkor nagyon hamar. Aiyuk nem egy agytröszt az látszik, ha így megszeretteti magát ligaszerte, ez ritkán jön be, ezt megjegyzik neki, ezt a pöffeszkedést.

New England és Boston azért jobb hely mint az NFL városok nagy többsége. Nyilván az időjárás nem a legjobb de a többi szempontból azért messze lekörözi a többséget. (Buffalo, Green Bay, Cleveland, Cincinatti, Pittsburgh, Tampa, Jacksonville, Houston, Dallas, Phoenix, Charlotte, Detroit, Indiannapolis,Baltimore, Kansas City, Memphis – ezeket biztos. Atlanta, Philly, Denver, Mineapolis – ezek kb egy szint, Chicago, New Orleans, Miami New York, LA, Seattle, (Washington, Las Vegas?) – ezek a valóaban érdekesebb izgalmasabb helyek szvsz).

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x