Connect with us

Hír

Judon után Justin Simmonst is megszerezte a Falcons!

A Falcons augusztus közepén hirtelen feleszmélt, hogy meg kéne erősíteni a védelmet is. Matthew Judon megszerzése után most leigazolták a veterán safety Justin Simmonst is egy évre $7,5 millióért, amin felül még 500 ezer dollárt kereshet, ha All-Pro lesz – számolt be az NFL Media.

Simmons egész eddigi karrierjét a Broncosnál töltötte 2016-os harmadik körös választottként, és négyszer is második csapatos All-Pro lett. A liga egyik legjobb safetyje volt az utóbbi öt évben, a Broncos főleg pénzügyi okokból menesztette. Persze idén már 31 éves lesz, így várható egy kis romlás a játékában, de ezzel együtt nagy fogás az atlantaiaktól.

A Falconsnál így a liga egyik, ha nem a legjobb safety-duója lesz, hiszen Simmons mellett az a Jessie Bates játszik majd, aki tavaly szintén második csapatos All-Pro volt. Annyiban azért talán érdekes az igazolás, hogy Simmons és Bates is elsősorban mélyen hátravont labdalopó safety, egyikük sem érzi magát annyira otthonosan a boxban a line of scrimmage környékén. Passzvédekezésben szuperek lesznek, de azért a futásmegállításhoz kevesebb közük lesz (miközben a védőfal sem épp erős).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x