Connect with us

Hír

McCarthy az első elsőkörös irányító valaha, aki a teljes újonc idényét kihagyja sérülés miatt

Ahogy arról már beszámoltunk, JJ McCarthynak, a Vikings irányítójának ki kell hagynia a teljes újonc szezonját, miután elszakadt a meniszkusza. Ezzel sajnálatos módon a történelem első elsőkörös irányítója lett, akinek egy sérülés miatt az egész rookie évét ki kell hagynia – járt utána az ESPN adatbányász részlege.

Olyan irányítók persze voltak már, akik egyáltalán nem játszottak újoncként, de ők nem sérülés miatt. Ez sem megszokott egyébként, a PFT utánajárása szerint mindössze heten voltak eddig (Jordan Love 2020-ban, Jason Campbell 2005-ben, Carson Palmer 2003-ban, Kelly Stouffer 1987-ben, Jim Kelly 1983-ban és Steve Pisarkiewicz 1977-ben).

McCarthy így nem csak játékidőtől, de értékes edzésidőtől esik el, amik jót tettek volna a fejlődésének. Csapattársaival sem tud összeszokni a pályán, bár legalább az öltözőben és a létesítményben azért kialakíthat kapcsolatokat a társakkal, miközben rehabilitálja a térdét. Nem katasztrófa egy ilyen sérülés és az újonc idény kihagyása, de nyilván nem is jön jól a fiatal QB-nak, akinek így 2025-ben indul majd csak be a karrierje – várhatóan akkor már azonnal kezdő is lesz.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x