Connect with us

Hír

BREAKING: Jacoby Brissett a Patriots kezdője

Az utolsó kérdés is eldőlt az első heti kezdő irányítókat tekintve, ugyanis Jerod Mayo főedző tudatta a Patriots játékosaival, hogy Jacoby Brissett vezeti ki majd őket a pályára a Bengals ellen jövő vasárnap. Így az 1/3-as Drake Maye csereként kezdi meg az idényt.

Mayo az utóbbi napokban, hetekben többfélét is nyilatkozott, például azt is ki lehetett venni a szavaiból, hogy Maye jobban teljesített az előszezonban és a táborban, de nem csak ezt kell figyelembe venniük – hanem például az újonc fejlődési lehetőségeit egy ilyen támadófal mögött. Brissett tapasztalt és jobban is ismeri a rendszert, hiszen játszott már Alex Van Pelt kezei alatt Clevelandben. Ezzel együtt mindkét irányba lehetett érvelni a döntés kapcsán, és szinte biztos, hogy Maye-t is látjuk majd a szezon során, nem is keveset.

Ez azt is jelenti, hogy hatból három első körös újonc fog kezdeni az első héten: a Bearsnél Caleb Williams, a Commandersnél Jayden Daniels, illetve a Broncosnál Bo Nix.

2 Comments
1 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
adamv
adamv
2024-08-29 18:32

Pár hét sincs Brisettben, hogy Maye tanulhasson mögötte. A közönség és a média nyomására nagyon hamar ő fog játszani. Sebaj, addigra biztos szuper falat faragnak ebből a hulladék alapanyagból! Ennek nincsen semmi értelme…

Csakeztne
Csakeztne
2024-08-30 07:36

Ahogy már írtam ez elég szánalmasan jött ki. A vezetésről mond sokat, és nem éppen jót. Remélem akkor már kitartanak ennél, és legalább a szezon közepéig bármi is történik, az “első számú” irányító mellett bármekkora a nyomás. Mert az lesz az első pár vereség után. Közben lehet fejlesztgetni Maye-t Csak ne kezdjenek el a 3. héten variálni, mert az borzalmas lenne. Könyörgöm tényleg legyen egy tervük, mert aggódom, hogy nincs is. Az eddigi kesze-kusza hablatyolás nagyon erre utal sajnos.

Akárki kezd is, a fal meg lesz mérve, a skill személyzet meg lesz mérve. Van min aggódni. Brissett biztos örül, hogy bizonyíthat az őt draftoló csapatnál.

Amikor a Texans ellen bemutatkozott kezdőként (istenem már 10 éve), akkor sem néztünnk jól ki, (meg ő se, kb mintha most Miltont kezdetnénk) úgyhogy ismerős lesz a helyzet neki.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x