Connect with us

Hír

Hollywood Brown már biztosan nem játszik a szezonnyitón

A Chiefs idén igazolta le a piacról Hollywood Brownt abban a reményben, hogy feljavítja a tavaly gyengélkedő WR-sort. Nos, az első fordulóban nem számíthatnak rá Kansas Cityben, ugyanis Andy Reid főedző bejelentette, hogy a sérülése miatt nem fog tudni pályára lépni a Ravens ellen.

Nem valami jó jel, hogy már egy héttel a mérkőzés előtt kizárják a játékát, ez azt is jelentheti, hogy nem csak ezt a meccset kell majd kihagynia. Az persze pozitív, hogy a csapat nem tette IR-re, tehát úgy számolnak, hogy maximum 3 mérkőzést kell az oldalvonal mellett töltenie az edzőtáborban összeszedett vállsérülése miatt.

Brown a Ravensben kezdte karrierjét 1/25-ös választottként, így biztos nagyon szeretett volna játszani a jövő csütörtöki nyitómeccsen a volt csapata ellen. Hiányában az idei első körös Xavier Worthynek kell még inkább fellépnie, de persze Rashee Rice és Travis Kelce jó eséllyel előtte lesz elkapásokban. Brown helyét pedig Justin Watson veheti át, esetleg Skyy Moore, Mecole Hardman vagy JuJu Smith-Schuster kaphat még nagyobb szerepet.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x