Connect with us

Hír

BREAKING: Bryce Youngnak irány a kispad!

A tavalyi 1/1-es Bryce Young annyira rosszul teljesített, hogy a Panthersnél már most, egy szezon és két kezdő meccs után váltásra szánták el magukat. Tom Pelissero számolt be arról, hogy lecserélik Youngot, a helyét pedig Andy Dalton veszi át a kezdőben.

Érthető döntés, hiszen Young annyira rosszul játszott, hogy nem tudott működni vele a csapat. Ugyanakkor sokkoló döntés is, hogy mindössze a második forduló után feladják ezt a projektet.

A Panthersnél ezzel gyakorlatilag belátják, hogy nagyon mellélőttek tavaly, amikor Youngért feladták az elkapó DJ Moore-t és két első körös picket (többek közt). Az 1/1-es irányító 18 meccsből mindössze kettőt tudott megnyerni, 11 touchdown mellé volt 13 interceptionje, és eléggé elveszettnek tűnt a pályán. Nem csak az ő hibája, a környezet is borzasztó volt, ezzel együtt nem látszik a fény az alagút végén.

Dave Canales főedzőnek pedig arra is gondolnia kell, hogy Young játszatásával kockáztatta volna az öltöző elvesztését, hiszen Andy Daltonnal jobb esélyeik vannak a győzelmek megszerzésére.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2024-09-16 20:43

Nekem bejön hogy nem engedik már el az idényt és valamit próbálnak alkotni, még ha azért sok bizodalmam nincs is Daltonban

Lalosz
Lalosz
Reply to  ThySoul
2024-09-17 08:28

A vörös puska megoldja!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x