Connect with us

Hír

Hihetetlen sérüléshullám a Ramsnél, még több kezdő dőlt ki

Egészen elképesztő, ami a Ramsnél folyik jelenleg sérüléseket tekintve. A Cardinals elleni találkozón ugyanis megsérült az elkapó Cooper Kupp (boka), a bal guard Jonah Jackson (váll) és a safety John Johnson (váll) is, mindhárman hosszabb időre dőltek ki és jó eséllyel IR-re is kerülnek majd Sean McVay elmondása szerint.

A kezdő védelemben Johnson még “csak” a második sérült játékos a cornerback Darious Williams után, a támadóknál viszont jóval nagyobb a baj. Az elkapó Puka Nacua, a tackle Joe Noteboom és a belső támadófalember Steve Avila is IR-en kötött ki az első forduló után. Szóval a kezdő támadósor fele sérültlistán lesz a hét végére, pedig még csak két forduló ment le a szezonból.

Egészen elképesztő balszerencse, hasonlítható a 2022-es szezonhoz, ahol ugyanígy szinte mindenki lesérült a csapatban, főleg a támadófalban. Akkor a 2. legsérültebb csapat volt az egész ligában a Rams, tavaly viszont konkrétan a legegészségesebbek voltak. Idén úgy néz ki visszatértünk a két évvel ezelőtti állapothoz.

De legalább jó hír, hogy a left tackle Alaric Jackson visszatérhet eltiltásából – neki eddig nem volt esélye megsérülni, de a helyében nem lennénk nyugodtak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x