Connect with us

Hír

Jordan Love reméli, hogy már most vasárnap játszhat

Az első jelentések 3-6 hét kihagyást jósoltak az első fordulóban megsérült Jordan Love-nak, azonban a Packers irányítója azt reméli, hogy már most vasárnap visszatérhet.

“Ezen a héten napról napra meglátom, hogyan érzem magam. Nem fogok most döntést hozni, de remélem, hogy eljutok arra a pontra, hogy be tudok szállni.”

– mondta Love, via USA Today.

Meglepő lenne, ha egy MCL-húzódás után két héttel vissza tudna térni a pályára, még ha egy irányítónak alapvetően kevesebbet is kell terhelnie ezt a szalagját, mint más poszton játszóknak. Ha tippelnünk kellene, akkor ezen a héten még szerintünk Malik Willis fog kezdeni a volt csapata (Titans) ellen, de arra már lehet esélye Love-nak, hogy a jövő heti Vikings elleni csoportrangadón ott legyen a pályán.

Múlt héten olyan hírek érkeztek, hogy a Rams elleni 5. heti mérkőzést tűzte ki célul, de lehet, hogy még ennél gyorsabban is vissza tud térni a pályára.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2024-09-19 11:06

Hát jó!
De én azért megfontolnám a helyükben, hogy ez ellen az idei Vikings védelem ellen megéri e kockáztatni, ha nem lesz 100%-os az az MCL? Márpedig nem lesz…

Heisenberg
Heisenberg
Reply to  Fetyke
2024-09-20 00:34

Jaja, Rodgersnek is eltörték a kulccsontját (8 hét pihi), úgyhogy csak óvatosan…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x