Connect with us

Hír

Erősen kérdőjelessé vált Justin Herbert hétvégi játéka

Justin Herbert összeszedett egy bokasérülést a Panthers ellen múlt héten, emiatt most szerdán és pénteken sem edzett (csütörtökön meg limitáltan), így pedig eléggé kérdőjelessé vált a játéka a Steelers elleni vasárnapi találkozóra. Hivatalosan meg is kapta ezt a kérdőjeles besorolást, így jelenleg nem tudjuk, hogy pályára tud-e lépni, de könnyen elképzelhető, hogy nélkülöznie kell kiváló irányítóját a Chargersnek.

A Chargers 2-0-val kezdett, elsősorban a futójátékra építve. Ezzel együtt Herbert kiesése nyilvánvalóan megtorpedózná az esélyeiket, ugyanis a Steelers még inkább a futásra tudna koncentrálni és feltolhatná a védelmét a line of scrimmage köré. A keretben Easton Stick, illetve a kivágások után megszerzett Taylor Heinicke van még QB poszton, de Jim Harbaugh nem árulta el, hogy ki ugrana be, ha Herbert nem tudná vállalni a játékot. Nyilván Heinicke a jobb irányító, de nem tudni, mennyire ismeri már a rendszert.

A Chargers a szintén veretlen Steelersszel néz farkasszemet holnap, a fogadóirodák pedig 1,5 pontos favoritról 3 pontos favoritra módosították a pittsburgh-ieket a hír hallatára.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x