Connect with us

Érdekességek

Jared Goff hihetetlen módon, hibátlanul hozta le a Seahawks elleni meccset

A Lions egy nagyon látványos meccsen győzte le a Seahawkst hétfő éjjel, Jared Goff pedig amellett, hogy elkapott egy touchdownt, egész konkrétan hiba nélkül hozta le a találkozót. De nem úgy, hogy nem adta el a labdát, hanem hogy nem volt egyetlen sikertelen átadása sem. Mind a 18 passza emberhez ment, amire a Next Gen Stats modellje szerint mindössze 0,69 százalékos esély volt.

Ezzel Goff lett a történelem első irányítója, aki legalább 11 passzt eleresztett egy meccsen és mindegyiket saját csapattársához juttatta. A 292 passzolt yardja pedig magasan a legtöbb volt olyan irányítótól, akinek nem volt pontatlan passza. A második helyen Frank Filchock áll ezen a listán, aki 1939-ben a Brooklyn Dodgers ellen 179 yardot passzolt. A dobogó harmadik fokára pedig 141 egységgel került holtversenyben Arnie Herber 1945-ből, illetve Pete Beathard 1966-ból.

További fun fact, hogy a Lionsnek még egy hibátlan passzolója volt a meccsen, hiszen Amon-Ra St. Brown egy trükkös játéknál touchdownt passzolt Goffnak. Így mindketten 100 százalékos pontossággal, passzolt- és elkapott TD-vel zárták a meccset.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x