Connect with us

Hír

A Chiefsnél reménykednek, hogy a legjobb elkapójuk még játszhat idén

A héten megműtötték Rashee Rice térdét és mint kiderült, csak az LCL-ét kellett helyrehozni, a többi szalagja nagyjából rendben volt. Azt továbbra sem tudni, hogy mennyit kell kihagynia a Chiefs legjobb elkapójának, de a csapatnál abban reménykednek, hogy legkorábban két hónap múlva, esetleg a rájátszásra már újra bevethető lesz.

A 24 éves elkapó újoncként 1200 yardot és nyolc TD-t szerzett tavaly, idén pedig három meccs után 288 yardnál és két TD-nél tartott, mielőtt Patrick Mahomes miatt megsérült. Óriási érvágás ez a Chiefsnek, de mint láttuk az előző fordulóban az offense így is képes funkcionálni. Az ugyanakkor vitán felül áll, hogy Rice-szal jelentősen nagyobb esélyei lennének a csapatnak sorozatban harmadszor is megnyerni a Super Bowlt.

Rice-nak egyébként van egy folyamatban lévő jogi ügye, ami miatt szinte biztosan eltiltás vár majd rá. Nem kizárt, hogy megpróbálja ezt még most a sérülése alatt lezárni, hogy az NFL még addig tiltsa el, amíg eleve játékra alkalmatlan.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
TheGUARDiAN
TheGUARDiAN
2024-10-09 08:35

Miért kell minden cikkben hangoztatni, hogy Mahomes miatt sérült le? Foci, 22 játekossal a pályán és nem szándékosan okozta a sérülést, szerencsétlen eset volt, ezért minden cikkben kiemelni, hogy Mahomes miatt volt, eléggé furcsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x