Connect with us

Hír

Eltört a lába, ki kell hagynia a szezon hátralévő részét Aidan Hutchinsonnak

A Lions kiütötte a Cowboyst, azonban nem lehetnek maradéktalanul boldogok, hiszen elvesztették legjobb pass rusherüket / legjobb védőjüket, Aidan Hutchinsont. A kiváló falembernek a Dallas ellen is volt sackje, azonban a második félidőben egy szerencsétlen esetnél eltört a lába – ezt Dan Campbell főedző is megerősítette a mérkőzést követően, de az alábbi videóból is egyértelmű volt (megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk, vagy még nekik sem).

Hutchinson gyakorlatilag minden vonatkozó pass rush kategóriában vezette a ligát 5 forduló után, ő volt az esélyes az Év Védője címre a fogadóirodáknál. Neki volt a legtöbb nyomása, a legjobb pass rush win rate-je, a legtöbb sackje. Segített kicsit, hogy szinte csak csere tackle-ök ellen kellett játszania, de ezzel együtt domináns volt.

Kiesése hatalmas érvágás, főleg hogy a másik kezdő Marcus Davenport is megsérült már korábban. Hiányukban Josh Pascalnak és Levi Onwuzurikének kellene fellépnie, de ha Super Bowlért akarnak menni, akkor valószínűleg meg kellene próbálniuk szerezniük valakit a posztra a trade határidő előtt.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2024-10-14 11:06

:(

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x