Connect with us

Hír

Úgy tűnik Aiyukot már nem látjuk idén a pályán

Rájár a rúd a 49ers skill sorára. Christian McCaffrey-t idén még nem láttuk a pályán, Jauan Jennings sérülés, Deebo Samuel betegség miatt hagyta ki a Chiefs elleni találkozót, ahol ráadásul megsérült Brandon Aiyuk is, és úgy tűnik idén már nem látjuk a pályán.

Nagyon rosszul nézett már ki a felvételeken is az eset, és Kyle Shanahan a találkozó után megerősítette, hogy ACL-szakadásnak tűnik a dolog. Ma lesznek MRI-vizsgálatok, amik vélhetően megerősítik majd az előzetes diagnózist – ha mégsem, arról majd beszámolunk.

Aiyuk a nyári felkészülés nagy részét kihagyta, így magához képest mindenképp gyengén kezdte a szezont, amin már nem is fog tudni javítani. De legalább neki jó hír, hogy kiharcolta az idény kezdete előtt a szerződéshosszabbítást, így az anyagiak miatt nem kell aggódnia.

A csapatnál nagyon várják vissza McCaffrey-t, és minden bizonnyal Deebo Samuel és Jauan Jennings is bevethető lesz jövő héten, ettől függetlenül Aiyuk azért hiányozni fog, mint a csapat messze legjobb szélső elkapója. Hiányában az újonc Ricky Pearsall és Jacob Cowing, esetleg a veterán Chris Conley léphet előre.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gergosz86
Gergosz86
2024-10-21 21:21

Ez amúgy nem ért volna egy sárgát? Na nem mintha az sokat segítene a 49ersen, de azért ez élőben is elég rosszul nézett ki, egy már félig levitt elkapóra ment rá úgy hogy látszódott hogy a cél az hogy fájjon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x