Connect with us

Hír

Legalább három meccs pihenő vár Mike Evansre, megdőlni látszik az 1000 yardos sorozata

A Buccaneers egy meccs alatt elvesztette két sztárelkapóját. Chris Godwin a garbage time-ban összeszedett bokasérülése miatt a szezon hátralévő részét kihagyja, Mike Evans pedig pedig legalább három mérkőzésre (egyben négy hétre, ugyanis lesz egy bye weekjük) a partvonal mellé került – számolt be a Tampa Bay Times.

Igazából ezért a sérülésért is lehet okolni az edzői stábot, nem csak Godwinéért. Ugyanis Evans már eleve sérülten érkezett a meccsre, a combhajlító-izom pedig elég makacs dolog és nagyon gyakori a rásérülés veszélye. Nem is nézett ki olyan jól a mozgása, majd egy end zone drop közben a földön maradt az első negyedben és nem is tért vissza a pályára.

Így a Falcons, a Chiefs és a 49ers elleni mérkőzéseket kell kihagynia, ami így akár három vereséget is jelenthet a csapatnak, hiszen Evans és Godwin nélkül nagy bajban lehetnek támadóoldalon. Esetleg ha cserélnek Cooper Kuppért, az segítene.

Evansnek idén összesen 335 yardja volt bő 6 meccsen, ha most kihagy még három találkozót, akkor 665 yardra lesz szüksége az utolsó hét találkozón, hogy tovább javítsa 1000 yardos sorozatát. Mivel idén egyetlen 100 yardos meccse sem volt még, és közel ennyit kellene átlagolnia az év végén, így elég valószínűtlennek tűnik, hogy 11. alkalommal is összejön neki az 1000 elkapott yard.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x