Connect with us

Hír

Az NFL-esek idióták

A Raiders-Chiefs mérkőzés 17,4 millió nézőt vonzott a képernyők elé, vagyis a múltheti Cowboys-Vikings meccs után ismét 17+ milliós nézettsége volt a csütörtök esti mérkőzésnek. Idén először fordult elő, hogy egymás után kétszer ilyen jól szerepeljenek meccsek. Azonban be kell látni, ez nem véletlen.

 

roger-goodell-douche

 

Idén a kiemelt mérkőzések többnyire pocsékul szerepeltek, különösen a csütörtök esti rangadók hoztak siralmas számokat. Ezzel kapcsolatban több híresztelés is napvilágot látott: volt olyan, ami szerint az NFL csökkentené a reklámok mennyiségét, hogy nézhetőbbé váljanak a meccsek, míg mások szerint az NFL el is törölheti a TNF meccseket. A megoldás ezeknél sokkal egyszerűbb: adjanak normális meccseket csütörtökön!

 

Jets-Bills, Dolphins-Bengals, Cardinals-49ers, Giants-Rams, Jaguars-Titans, Browns-Ravens – csak hogy a legrosszabb párosításokat említsem 2016-ból. Nem mintha a Texans-Patriots, a Broncos-Chargers vagy a Falcons-Bucs annyira várós lett volna. Persze ez nem azt jelenti, hogy játszattak volna a csapatok szoros és izgalmas mérkőzést. Egyszerűen senkit nem érdekel a gyengébb, vélhetően nem a rájátszásért küzdő csapatok mini rangadója, ahogy az sem, hogy egy SB esélyes csapat agyon nyom egy 1/1 várományost.

 

A Cowboys az idei és sláger meccse, a Vikings pedig egy szintél népszerű csapat, nem meglepő, hogy 21 millión nézték két hete. A Raiders egy kvázi Dallas 2.0, míg a Chiefs az utóbbi időben megverte a Broncost és a Falconst is idegenben, ráadásul mindkét csapat a csoportgyőzelemért és a bye weekért küzd. Ez párosítás. Jövő héten a Seahawks fog a Rams ellen játszani, és bár Fisherben benne van, hogy megcsapja jó szokásához híven a Hawkst, a papírforma szerint nem egy olyan meccs, amiért egy átlagos magyar szurkolónak munkanap előtt minden áron fent kellene maradnia. Ne csodálkozzon senki, ha nem lesz nézettség, Wilsonék ide, vagy oda.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!