Connect with us

Hír

Aki játszani akar, aki játszani fog és akinek játszania kell

Luke Kuechly, a Panthers All Pro linebackere elméletileg makk egészséges és készen áll a játékra. Azonban a csapat mestere, Ron Rivera nem biztos benne, hogy játszatni fogja a védelme legjobbját. A Panthersnek ugyanis szinte nulla az esélye a rájátszásra, és hiába akarna mindenképp pályára lépni Kuechly, a csapat szempontjából sokkal fontosabb, hogy jövőre száz százalékos legyen.

 

luke-kuechly4-111716-getty-ftrjpg_1pc1f0nhv69w41f99nwmusbeyk

 

Vele ellentétben viszont az Eagles jobboldali tackle-jének, Lane Johnsonnak mindenképp játszania kell, akár formában, akár nincs. A játékos 10 meccses eltiltása még csak most járt le, azonban Isaac Seumalo, Halapoulivaati Vaitai és Allen Barbre sem, vagy csak alig harcra fogható, így tetszik, nem tetszik, Johnson játszani fog.

 

A Cowboysnál is van egy büntetésből visszatérő játékos, mégpedig az újonc évét sack nélkül fejező, idénre 14 meccses eltiltást gyűjtő pass rusher, Randy Gregory. Jason Garrett mester nem tudja még, mekkora szerepet kap majd a most edzésbe álló játékos, Jerry Jones szerint viszont mindenki megnyugodhat, mert Gregory ott lesz a pályán és játszani fog.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!