Connect with us

Hír

A 15. hét legjobbjai

Ismét kiosztották a forduló legjobbjainak járó kis mini elismeréseket:

 

AFC

 

A legjobb támadója kissé meglepő módon Matt Moore lett. 18-ból 12 passza jó volt 236 yardért, négy TD-értés egy pickért. Nem, mintha nem érdemelné meg, hisz jobban játszott, mint Ryan Tannehill úgy nagy általánosságban, de én valaminek a 8,1-es átlaggal 153 yardot és 2 TD-t futó LeSean McCoyra számítottam.

 

A legjobb védőt ezúttal a Raiders adta, mégpedig a két sacket, hat tackle-t és egy fumble-t jegyző Bruce Irvin jóvoltából. Hathatós közreműködésével sikerült a csapatnak legyőznie a Chargerst, aminek hála 2002 óta újra a rájátszásba jutott a Raiders. Igaz, én inkább a sacket, INT-t és fumble-t kiharcoló Cameron Wake-nek adtam volna.

 

Ryan Succop lett a legjobb speciális egység játékos a héten, mégpedig az 53 yardos, győztes mezőnygóljának hála a Chiefs ellen. Meg is köszönheti Andy Reidnek, aki időt kért a rúgás előtt, Succop pedig így újra rúghatta az eredetileg rövid kísérletét, ezzel megnyerve a meccset a Titansnek.

 

NFC

 

Megint a punter Brad Wing lett a hét legjobb speciális egység játékosa, ugyanis remek rúgásaival most épp a Lionst hozta rendre borzasztó mezőnypozícióba.

 

A legjobb védő a Packersös Ha Ha Clinton-Dix lett, aki kétszer is lehalászta Matt Barkley labdáját. Ezek pedig fontos momentumok voltak, hisz a Bears így is majdnem megnyerte a meccset.

 

A 49ers jó ellenfél volt, Devonta Freeman hét yardos átlaggal futott 139 yardot és három TD-t. Ez már önmagában is süvegelendő, de az különösen lenyűgöző, hogy Tevin Coleman csak 4,1-es átlaggal tudott futni. Freeman bomba formában van, ráadásul a lehető legjobbkor.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!