Connect with us

Hír

Mennyire szegény lett a liga Peyton Manning nélkül

 

Tom Brady újabb Super Bowl címet szerzett nemrég, minden idők legeredményesebb irányítója lett, az AFC, meg úgy az egész NFL pedig végtelenül egypólusú. A fogadóirodák szerint a Patriots olyan toronyesélyes favoritja a Super Bowlnak, az AFC-nek vagy a csoportjának, mint a ház, és igazából nincs olyan személyisége a ligának, akivel párba lehetne állítani.

 

 

Peyton Manning a millió rekordjával, MVP címeivel és azzal, hogy a rájátszásban el-elkapta Bradyt (3-2 oda) alkalmas volt arra, hogy bárkivel versenyeztetni lehessen. Mindig lehetett érvelni mellette, annak ellenére, hogy az utolsó szezonjában teljes KO volt. Rajta kívül azonban nincs senki. Emlékszem, hogy amikor Brady megnyerte a 49 SB-t, akkor millió cikk, akár provokatív, akár komolynak szánt született arról, hogy most már tényleg eldőlt-e a kettőjük csatája. Ugyanez volt Manning győzelme után, hogy két SB és a rengeteg rekord elég-e ahhoz, hogy minden idők legjobbjának tartsuk. Most meg van?

 

Idén Matt Ryan volt az MVP, tavaly Cam Newton, az előtt valamikor Aaron Rodgers. Felmerült bárkiben is a kérdés, hogy esetleg párba állítsa Bradyvel? Pedig Rodgers önmagában van olyan elit, mint Brady, ő egész biztosan Hall of Famer lenne akkor is, ha most visszavonulna, de évek óta nem jönnek a sikerek, az NFC-ből pedig a Dallast és a Seattle-t is esélyesebbnek tartják a Packersnél. Brady egyszerűen túl magasra tette a lécet.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!