Connect with us

HĂ­r

Mi lesz veled, Orlando?

Orlando Scandrick helyzete nem egyĂ©rtelmƱ. A Dallas Cowboys cornerbackjĂ©nek ugyan 2020-ig Ă©lƑ szerzƑdĂ©se van, de olyan pletykĂĄk kaptak szĂĄrnyra, miszerint csapata szĂ­vesen megvĂĄlna tƑle megfelelƑ ellenĂ©rtĂ©k fejĂ©ben. Ezt azonban Jerry Jones az NFL Networknek cĂĄfolta.

„Hatalmas tĂ©vedĂ©s. Orlando csapatunk megbecsĂŒlt tagja.”

Jones tagadĂĄsa utĂĄn azonban ismĂ©t jött a csavar, Ian Rapoport szerint hiĂĄba a nyilatkozat a csapat GM-jĂ©tƑl, a helyzetnek mĂ©g korĂĄnt sincs vĂ©ge. Ennek okĂĄn magĂĄt a cornerbacket is megkĂ©rdezte a Fort Worth Star-Telegram, hogy akkor most mi is vele a helyzet.

„Ez nem rajtam mĂșlik. Ha nem szeretnĂ©k, hogy maradjak, akkor vĂĄrok mĂĄsra.”

 

 

A Cowboys secondaryje alaposan leĂ©pĂŒlt a Free Agency nyitĂĄsĂĄt követƑen, gyakorlatilag egy kezdƑ sor tĂĄvozott a csapattĂłl Brandon Carr, Barry Church, JJ Wilcox Ă©s Mo Claiborne szemĂ©lyĂ©ben. Ezek utĂĄn nem csoda, hogy az egyik legnagyobb kĂ©rdĂ©s a csapat hĂĄza tĂĄjĂĄn, hogy hogyan is fog kinĂ©zni 2017-re az egysĂ©g. A draftrĂłl is a cb-sort igyekeztek mĂ©lyĂ­teni Chidobe Awuzie Ă©s Jourdan Lewis megszerzĂ©sĂ©vel. A helyzetet ismerve az pedig mĂ©g meglepƑbb lenne, hogyha a fiatalokkal teletƱzdelt secondarybƑl mĂ©g a maradĂ©k rutint is eltĂĄvolĂ­tanĂĄ a csapat Scandrick elcserĂ©lĂ©sĂ©vel.

A csapat vezetƑedzƑje, Jason Garrett azonban elmondta, hogy ezen lĂ©pĂ©sek pusztĂĄn a csapat mĂ©lyĂ­tĂ©sĂ©t szolgĂĄljĂĄk, hiszen sosem lehet elĂ©g jĂł jĂĄtĂ©kosod egy posztra. Scandrick jövƑjĂ©rƑl ugyanakkor nem nyilatkozott semmi konkrĂ©tumot.

„ÖrĂŒlĂŒnk, hogy sikerĂŒlt mĂ©lyĂ­teni a cornerback sort. Fogalmunk sincs arrĂłl egyelƑre, hogy ki fog kezdeni Ă©s hol. Csak meg akartuk szerezni a legjobbakat, hogy aztĂĄn velĂŒk dolgozhassunk.”

Jerry Jones pedig a hĂ­resztelĂ©seket azzal zĂĄrta le, hogy a kĂ©t nagy remĂ©nnyel draftolt Ășjonc Scandrickkel egyĂŒtt fog edzeni, hogyha mĂĄr a teljes csapatos edzĂ©sekre kerĂŒl a sor, ezzel elhallgattatva egy ideig az ĂșjsĂĄgĂ­rĂłkat.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!