Connect with us

Hír

9 játékos 5. éves opcióját is lehívták

A Jaguars lehívta Blake Bortles opcióját, és ahogy várni lehetett, a Patriots is élt ezzel a lehetőséggel Brandin Cooks esetében. Rajtuk kívül a Packers, a Chiefs, a Dolphins, a Vikings, a Ravens, a Bengals, a Panthers, a Broncos és a 49ers is tervezi vagy már le is hívta a 2014-es első körösük ötödik évét.

 

 

HaHa Clinton-Dix a Packers secondaryjének legjobb játékosa, a fiatal safety tavaly Pro Bowlig és második csapatos All-Pro címig vitte, 80 tackle-t és 5 INT tett be a közösbe.

 

Dee Ford még se Pro Bowl se All-Pro címmel nem büszkélkedhet, de tavaly végre elérte a 10 sackes határt, így végre kezdi beváltani a hozzá fűzött reményeket. Justin Houston sérült, Tamba Hali öregszik, egyértelműen szüksége van a pass rusherre a Chiefsnek.

 

Ja’Wuan James opcióját is lehívta a Dolphins, a csapat talán legjobb támadófalembere, egy biztos pont Tannehill előtt.

 

A safety Jimmie Ward helyzete még nem olyan biztos, mint a többieké, de a GM  John Lynch szerint úgy néz ki, hogy az ő opcióját is lehívják. Fontos is lenne, mert amúgy nem sok tehetség van a secondaryben.

 

Anthony Barr opciójával is élt a Vikings. A kétszeres Pro Bowler linebacker mellett a CJ Mosley, a Ravens szintén kétszeres Pro Bowler (és készeres második csapatos All Pro) linebackere is megkapta a maga ötödik évét.

 

Az sem volt kérdés, hogy a Broncos lehívja Bradley Roby opcióját, hisz jó eséllyel ő fogja majd átvenni Aqib Talib helyét két év múlva. Az viszont fura, hogy az amúgy bust Darqueze Dennard opciója is le lett hívva, hisz  a corner három év alatt négy kezdő meccset tud csak felmutatni.

 

A Panthers pedig a súlyproblémái ellenére is lehívja majd Kelvin Benjamin elkapó opcióját.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!