Connect with us

Hír

Benjamin súlya aggodalomra ad okot

A történelem ismétli önmagát, ugyanis a Carolina Panthers sztárelkapójának, Kelvin Benjaminnak ismét súlyproblémái vannak. A vezetőedző két éve is szóvá tette a játékos súlyát az offseason-beli edzések alkalmával, szombaton pedig elmondta, hogy idén ismét plusz kilókkal érkezett az első edzésekre az elkapó.

 

 

„A kelleténél egy kicsit nehezebb, de ezt tudja ő is, beszéltünk is róla. Arról is, hogy mit kell tennie, illetve arról is, hogy egyébként nagyszerű munkát végez. Hogy aggódom-e miatta? Igen, mivel túlsúlyos. Ezt most rögtön meg tudom erősíteni. Hogy keményen dolgozik-e Benjamin? Abszolút. Minden nap ott van az edzéseken és mindent megtesz, amit csak kérünk tőle. Rettentő komolyan veszi a dolgokat, pedig most minden csak önkéntes alapon működik.”

 

Benjamin súlyproblémái már a Florida State-en is jelentkeztek, úgyhogy nála ez egy visszatérő gond, ahogyan a folyamatos térdsérülések is. Sokan vélnek összefüggést a kettő között, hiszen a rossz kondíció miatt a non-kontakt sérülések valószínűsége is megnő, ezekből pedig bőven kijutott az utóbbi időben a kiváló elkapónak. Az biztos, hogy a csapatnak nagy szüksége lenne egy jó Benjaminra, mert hiába van ott Greg Olsen és a jó kezű, fiatal running backek, nélküle nincs igazán minőségi mélységi célpontja Cam Newtonnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!