Connect with us

Hír

Brees sokat vár a futójátéktól

Egy Drew Brees szintű irányító mellett elég ritkán alakul ki elit futójáték, hisz nem veszed el a lehetőséget a rendre 5000 yardot passzló QB-tól. Eddig se a futójáték miatt nem hasított a Saints, de a több futás több időt igényel, és végül is ez is egy mód arra, hogy a gyengécske védelem ne legyen a pályán. Brees is úgy gondolja, hogy simán lehet kiegyenlítettebb az offense:

 

Adrian Peterson nyilvánvalóan nagy fogás. Egy olyan srácról beszélünk, aki két éve a legtöbb yardot szerző futó volt a ligában. Hozzá jön még Mark Ingram, a bennük lévő potenciál egyszerűen elképesztő.”

 

 

Tavaly a Saints passzjátéka volt a legjobb a ligában, ennek köszönhetően total yardokban is elsők voltak. Igaz, e mellé “csak” 108 futott yard társult meccsenként, ami a 16. helyre volt elég, de még így is 29 pontot átlagoltak mérkőzésenként, aminél többre csak a Falcons volt képes. Mégsem lett meg a rájátszás és ez aligha a futójáték hibája. Nehéz elképzelni, hogy a tavalyi elit offense-nél is sokkal jobbak legyenek, a futójáték mellett tényleg csak az szól, hogy a védelem kevesebbet lehet a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!