Connect with us

Hír

Jarrad Davistől a védelem gyors javulását várják

A Detroit Lions elengedte a class legjobb linebackerének tartott Reuben Fostert és helyette behúzta Jarrad Davist. A döntés érthető, hisz Davis egy igazi vezér, nincsenek pályán belüli és kívüli ügyei és az egészsége is jobb talán, mint Fosteré. Ennek megfelelően nagyon sokat vár tőle Jim Caldwell mester:

 

Nagyon hamar tényező lehet belőle a pályán. Okos, gyors, tud futni, ütni, mindent, amit csak akar. Szerintem rögtön hatalmas javulást fog hozni a védelembe”.

 

 

Olyan nyomorult linebacker-helyzete senkinek nem volt az egész ligában, mint a Lionsnak. Nem csak minőségre, de kilóra sem voltak meg, nagyon kellett ide az erősítős. Ráadásul Davis egyszerre két hatalmas problémát is megoldhat. Mivel ő lesz a kezdő középső linebacker, így az ott tavaly borzalmasan játszó Tahir Whitehead visszamehet valamelyik szélre, ahol viszont jó játékot hozott. Persze mélység így sem nagyon van az egységben, de legalább a kezdők hozhatnak egy legalább ligaátlag szintet, ami mondani sem kell, hogy hatalmas előrelépés lenne tavalyhoz képest.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!