Connect with us

Minden ami NFL

Dream offense – katonadani

Dream Team: a legjobb játékosok egy csapatban. Legalábbis a hagyományos felfogás szerint, mi most viszont csavarunk egyet a történeten és olyan álomcsapatokat raktunk össze, amiben a személyes kedvenceink kapnak helyet. Így nem feltétlen a legjobbak kerülnek bele a szubjektív összeállításokba, hanem az adott szerkesztők által legjobban szívlelt, már-már imádott amerikai focistái. 

 

Irányító – Carson Wentz

 

Talán senkit sem lepek meg, hogy az én személyes kedvencem az Eagles fiatal irányítója, a franchise megmentője, a Ginger Jesus, azaz Carson Wentz. Ő az én legnagyobb man-crushom, az ilyenek miértjét pedig nagyon nehéz megmagyarázni. Egyszerűen imádom, ennyi.

 

 

Futók – Brian Westbrook, Christian McCaffrey

 

Alapvetően egy 11 fős kezdőt rak majd össze mindenki, a skill pozícióknál és a védelemben is van szabadsága a HC-ként és GM-ként tevékenykedő szerkesztőknek. Így én két futóval állok fel, de McCaffrey elég sokat fog kimozogni a slotba elkapónak, mindenféle mismatchet kialakítva. Ő lehet, hogy az egyetlen játékos lesz az összes dream team csapatunkban (a többiek összeállítását még nem tudva), aki egyetlen NFL-snap nélkül férhet be a kedvenceink közé. Westbrook pedig az a játékos (az egyik mindenképp), aki miatt megszerettem ezt a sportot, egyszerűen imádtam kezdő nézőként figyelni a játékát.

 

Elkapók – Calvin Johnson, Randy Moss

 

Calvin Johnsont még volt szerencsém élőben látni a pályán egy Ravens elleni előszezon meccs során, ő talán minden idők legjobb elkapója Jerry Rice mögött. Egy nagyon szerethető figura, aki pályán kívül szerény, a pályán viszont egy állat. Randy Moss már nem makulátlan pályán kívül, de amit a zöld gyepen képes volt megcsinálni, attól folyamatosan leesett az állunk, az enyém legalábbis biztosan.

 

 

Tight end – Tony Gonzalez

 

Nem gondolom, hogy egy ilyen választást bárkinek is indokolnia kell majd. Pályán parádés, pályán kívül szerethető.

 

Támadófal – Jason Peters, Evan Mathis, Jason Kelce, Marshal Yanda, Michael Oher

 

Összeáll a liga pár évvel ezelőtti egyik legjobb támadófalának a 3/5-e, a Peters-Mathis-Kelce trió néhány esztendővel ezelőtt szinte köröket vert másokra, főleg mozgékonyságban, atletizmusban, Kelce húzásait és második vonalra fellépéseit imádtam nézni, ahogy Peters könnyed mozgását is pass protectionben. Kettejük közt pedig Mathis konkrétan a liga legjobbja volt posztján a pályája csúcsán. A jobb oldalra tekintve Yanda egyrészt kiváló játékos, másrészt a nevéhez fűznek szálak diákszervezeten keresztül. A The Blind Side filmet pedig imádtam, ezért esett Oherre a választás, de persze nem a mai formájában szeretném a támadófalam szélén tudni.

 

Holnap érkeznek az én személyes kedvenceim a védőoldalról, nekem az őszintén jobban tetszik, több imádott játékosom van a defense-ben. Ezután pedig naponta érkezik majd új cikk ebből a sorozatból, kétnaponta új szerkesztő kedvenceivel.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!