Connect with us

Hír

Egy mobil app segítségével élőben fogadhatunk a Raiders stadionjában

Ugye nem gondolta senki azt, hogy amint a Raiders elköltözik Las Vegasba, nem jelenik meg a sportfogadás a csapat körül? Sajnos vagy nem, ez a költözéssel járt, és állítólag már most tervezik, hogyan lehetne élőben fogadni a stadionon belül, amire már fejlesztik is a kaszinók mobil applikációját.

 

 

A Nevada Gaming Commission névre keresztelt szerencsejáték szövetkezet legutóbbi gyűlésén erről is szó volt, mivel Nevada államban teljesen legális az élő fogadás applikáción keresztül. A hírek szerint sem az NFL, sem a Raidersnek nem érdeke ez a kezdeményezés, csak valószínűleg nekik sok beleszólásuk nem lesz amióta aláírták a költözésről szóló szerződéseket. A fenti szervezet elnöke ráadásul az ESPN-nek nyilatkozva elmondta, hogy az, ami a stadionon belül történik, az nem az NFL-re, hanem rájuk, a szövetkezetre tartozik, ezért nem is tilthatják meg nekik a fogadás kiterjesztését.

 

Az NFL részéről azt kommumikálták le, hogy a Raiders köteles a liga szabályait betartani az ügyben, ugyanakkor ha engedélyezve van a szerencsejáték az államban, akkor nem nagyon tudnak mit csinálni. Érthetetlen, hogyha az NFL ennyire hirdeti az “anti-gambling”-et, akkor minek cipelte a Raiderst Las Vegasba?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!