Connect with us

Hír

Elküldte korábbi második körös elkapóját a Jets

Hosszú hónapok megelégedése után elküldte Devin Smith-t a New York Jets, aki sorozatos sérülései miatt nem tudott a csapat segítségére lenni. Smith ráadásul a tavasz folyamán keresztszalag szakadást szenvedett, ami miatt a 2017-es szezonja is ment a levesbe, ez volt a pont az i-n a távozását illetően.

 

 

„Tudjuk jól, hogy nem a legjobb időzítés a játékos számára, mert a műtét után már gőzerővel dolgozott volna azon, hogy visszakerüljön a csapatba. Ám sajnos az NFL egy ilyen világ, ezért meg kellett köszönnünk az eddigi szolgálatait. Mindenki kedvelte őt, és egy nagyon tehetséges játékosnak tartjuk, de ha egyszer nem tud a pályán lenni a folyamatos sérülések miatt, akkor nincs mit tenni. Sajnálom őt, mert ilyen képességekkel tényleg nem ezt a sorsot érdemelné, nagyon balszerencsés történet a karrierje.” – nyilatkozta Todd Bowles egykori játékosáról.

 

Smith a 2015-ös draft 37. választottjaként került a Jetshez, de a sorozatos sérülések miatt nem tudta beváltani a belé fektetett reményeket. Mindössze 14 meccsen lépett pályára, amiből csak 3-on volt kezdő, 10 elkapás, 135 yard és 1 TD a mérlege pályafutása során. Jelenleg 24 óráig a waiver listára került, ahonnan bármelyik csapat felveheti.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!