Connect with us

Hír

Jim Schwartz odáig van Derek Barnett-től

Az Eagles többek meglepetésére egy pass rushert húzott az első körben annak ellenére, hogy cornerback poszton nem hogy minőségre, de mennyiségre sem nagyon voltak meg, jelenleg pedig talán a legrosszabb CB-párossal rendelkeznek az egész ligában. Jim Schwartz védőkoordinátor rendszerének azonban a “védőfal passzsiettetés a motorja”. Tavaly 16,5 sacket szeretek a defensive endek, de nem volt elég konzisztens a pass rush Schwartz számára, az újonc Derek Barnett pedig már nagyon hamar nagyon nagy impactet jelenthet a védelemnek.

 

 

Jó a futás ellen és jó a passz ellen, ráadásul játszott a jobb és a bal oldalon is. Ezek mind közrejátszottak abban, hogy draftoltuk. Az, hogy mennyire és milyen gyorsan tud majd segítségünkre lenni, csak rajta és az edzőkön múlik. A mi feladatunk, hogy felkészítsük, de nagyon izgatottak vagyunk vele kapcsolatban. Észre fogjátok venni, amikor a pályán lesz. Nagy erőbedobással edz, többször kiemeltük már ezt. Egy újonctól elég impresszív, hogy ilyen dolgokat látunk.

 

Barnett 33 sacket szerzett a Tennessee egyetemen, Reggie White rekordját döntötte meg ezzel és Philadelphiában azt remélik, hogy a profik között is hasonló sikerekben lesz része.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!