Connect with us

Hír

Greg Olsen új szerződést akar

Greg Olsen kétségkívül a liga egyik legjobb tight endje. Teljesítménye Gronkowskiéval vetekszik, így nem csoda, hogy az elmúlt három évben egyaránt Pro Bowlba választottál. Az egyetlen negatívum vele kapcsolatban, hogy már nem túl fiatal. Bár ha az ember Tony Gonzalez vagy épp Jason Witten mércével vizsgálja a dolgokat, akkor még van pár év a tankjában.

 

 

Ezeket az éveket szeretné Olsen is kihasználni, így csapatával szeretné átstrukturáltatni a szerződését. Erre alighanem nyomos érv az is, hogy nemrég strukturálták át Gronkowski szerződését is, így ez alapja lehet a tárgyalásoknak. Olsen utolsó szerződéshosszabbítása – amit 2015-ben írt alá – 22.5 millió dollárt tartalmazott, amivel a hetedik legjobban kereső tight end lett a ligában. Ennél ő jobbnak érzi magát. Talán nem is hiába.

 

„Elég magabiztosan állíthatom, hogy tudom milyen a teljesítményem. Minden szempontot figyelembe véve én voltam az egyik legproduktívabb, legmegbízhatóbb és legkonzisztensebb tight end a ligában az elmúlt időszakban.”

 

Ebben egyébként teljesen igaza van, mert teljesítménye az elmúlt három évben egyaránt a top3 tight end között volt a ligában, amit rajta kívül senki nem tud felmutatni és a sérülések is elkerülték az utóbbi időben. Ezek mellett a Panthers támadósorának legnélkülözhetetlenebb részévé is vált, így a csapat nincs igazán alkupozícióban vele szemben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!