Connect with us

Hír

Matt Ryan 15-20 éves karriert akar

Az irányítóknál nem új keletű dolog, hogy karrierjük tovább tart, mint a többi poszton játszóké. Pozíciójukból adódóan kevésbé ’használódnak’ el, így egészségük gyakran megengedi, hogy 40 éves koruk felett is játszanak. Tom Bradytől már többször hallottuk, hogy még 4-5 évet bőven érez magában, most a másik Super Bowl résztvevő csapat irányítója, Matt Ryan is hasonlóképp nyilatkozott.

 

 

A Falcons irányítója jelenleg 32 éves, de nem érzi úgy, hogy közel lenne a karrierjének a vége. Most Roddy White visszavonulása kapcsán beszélt a terveiről és a klasszis elkapóról.

 

„Én még mindig úgy érzem rendkívül fiatal vagyok. Nyolc évet játszottam együtt Roddyval és soha nem volt jobb csapattársam, mint ő. Ő egy kiváló játékos és harcos volt, hihetetlen erővel bírt az öltözőben. Talán senki nem jelentett többet a karrieremben, mint ő.”

 

Az interjú második részében aztán rátért a saját a karrierjére és jövőjére is.

 

„Még mindig nagyon jól érzem magam. Úgy érzem rengeteg Foci áll még előttem. Reménykedem, hogy 15-20 éves karrierem lehet. Tudom azonban jól, hogy amit ebben a ligában eltervez az ember az nem mindig valósul meg. Gyorsan változnak itt a dolgok, ezért csak remélni tudom.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!