Connect with us

Hír

Peterson: elkapásban is jó vagyok!

Adrian Peterson nem győz fogadkozni, mióta a New Orleans Saints játékosa lett, nagy megújulást vár magától és legutóbb azt is igyekezte a köztudatba sulykolni, hogy elkapásban is használható, sőt, nagyon is jó benne. Sokan úgy vélik, hogy All Day csak egy két downos running back, de erre igyekezett rácáfolni:

Mindig megmosolyogtat, hogy az emberek azt hiszik rólam, hogy nem tudok elkapásban jeleskedni. Hétéves korom óta focizom, ismerem a játék minden elemet. Pont én ne tudnék elkapni?

A Vikingsban elkapóként pont azokban a szezonokban volt a legsikeresebb, amikor Brett Favre irányított, 2009-ben 43 elkapásból 436 yardot ért el, míg 2010-ben 36 elkapásból 341 egység jött neki össze. Azt is elmondta a korábbi MVP, hogy azért nem teljesített jobban a passzjátékoknál, mert a Minnesota támadórendszere nem erre épült fel, nem az volt a feladata, hogy elkapásokból termelje a yardokat.

 

 

A karrierátlaga mindenesetre nem fest túl jól, meccsenként két elkapást átlagol, 15,8 yardért. Ez persze részben annak is köszönhető, hogy Favre-on kívül nem nagyon volt elit irányító mellette, hisz sem Tarvaris Jackson, sem Christian Ponder, sem pedig Matt Cassel nem az a Hall of Famer kategória. Most viszont biztos benne, hogy a Siantsnél Brees jelenlétében nagyobb szelet fog jutni neki a passzjáték tortájából és hisz benne, hogy ezt az edzői stáb és az újdonsült irányítója is így véli.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!