Connect with us

Hír

Az 1/1 várományos inkább a suliban maradna, minthogy a Jetsben kössön ki

Ugyan korai még a 2018-as draftról beszélni, hiszen rengeteg minden fog még addig történni, de egyelőre elég jó QB classnak néz ki a jövő évi, akár az első három választási joggal is irányítót húzhatnak. A top3 egyik tagja Sam Darnold, a USC játékosa, aki állítólag nem feltétlen szeretné otthagyni az egyetemét már 2018-ban és akár még plusz két évet lehúzna a suliban.

 

 

Redshirt sophomore-ként jövőre lesz először lehetősége kijönni a draftra, de Daniel Jeremiah több forrásból is azt hallotta, hogy ne vegyünk erre mérget. Az jó kérdés, hogy vajon azért maradna-e a suliban, hogy tanuljon, elvégezze az egyetemet és irányítóként is fejlődjön, vagy hogy ne kerüljön az 1/1 legnagyobb várományosaként kikiáltott Jetshez, akik jelenleg kis túlzással egy romhalmazhoz hasonlítanak, ami mondjuk nem is nagy meglepetés egy teljes újjáépítés első szakaszában. Érdekes párhuzam egyébként, hogy 1997-ben Peyton Manning azon gondolkodott, hogy hamarabb kijön a draftra, hogy a Jetsben játszhasson, most 2017-ben Darnold pedig azon, hogy inkább marad az egyetemen, csak ne kelljen a Jetsben játszania.

 

Darnoldról egyébként azt kell tudni, hogy kicsit “riverses” a dobómozdulata, tehát nem tökéletes, de nem okozott ez különösebb problémát egyelőre és több scout szerint nem is fog, hiszen ugyan nem néz ki olyan szépen mint szeretnénk, a passzai hatékonyságát nem rontja. Pályán kívül pedig tökéletes, okos, szerény, edzhető, minden megvan benne, ami egy jó irányítóhoz szükséges. Kis kitérő, hogy szinte pont az ellentettje Josh Rosennek, akinek gyönyörű dobómozdulata van, de a személyisége borzasztó.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!