Connect with us

Hír

Tom Brady best-sellert ír!

Tom Brady szeptemberben elkezdi az újabb menetelést a hatodik bajnoki gyűrűjéért, de nem csak az NFL-ben szeretne a csúcsra jutni, hanem a best-seller könyvek terén is. A Patriots irányítója ugyanis szeptemberben fogja piacra dobni új könyvét a Simon&Schuster kiadón keresztül, ami a The TB12 Method: How to Achieve a Lifetime of Sustained Peak Performance címet viseli majd. A könyv papír alapon, digitálisan és hangos könyv formátumban egyaránt megjelenik.

 

 

A könyv rengeteg illusztrációval és instrukcióval próbál segíteni az olvasónak abban, hogy hasonló módon produktív lehessen sport és egészség terén, ahogyan a Patriots irányítója is elérte ezt az elmúlt években.

Abban bízunk, hogy ez a könyv számos sportoló hasznára válik függetlenül attól, hogy épp a középiskolában sportol vagy már a profi sporttól való visszavonulás korában van. Az, hogy Tom Brady minden idők legjobb irányítója a saját életmódjáról ír egy könyvet, már önmagában megadja az egész mű hitelességét, de ez csak egy, a rengeteg indok közül, ami miatt az olvasó sokkal inkább megszívlelheti a könyv mondanivalóját.

-nyilatkozta Jonathan Karp, a kiadó elnöke.

Brady nem először ad ki könyvet, korábban egy szakácskönyvet adott ki, ami annak ellenére igen népszerű volt, hogy 200 dollárba került. Az kérdés persze, hogy mennyire fogadják meg azokat a tanácsokat az olvasók, amiket az irányító leír, azonban ha másra nem, arra mindenképpen jó lesz ez a könyv, hogy egy újabb szeletet kaphatunk abból a Bradyből, akit elsősorban csak a pályán mutatott teljesítménye alapján ismerünk és ítélünk meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!