Connect with us

Hír

Az NFL lezárta Elliott ügyének vizsgálatát

Véget ért a lassan egy éve húzódó vizsgálat Ezekiel Elliott családon belüli erőszak vádjáról, legalábbis az NFL lezártnak tekinti az ügyet. Azt egyelőre nem tudni, mikor és milyen döntést hoznak majd, de egybehangzó értesülések szerint marad az elképzelt 1, maximum 2 meccses eltiltás.

 

 

Sajtóhírek szerint az NFL megosztotta az eredményt a Játékosok Szövetségével, akik sürgették az ügy lezárását, hamarosan pedig meghozzák a döntést is az eltiltásról. Mint ismert, Elliottot tavaly júliusban jelentette fel egy nő, hogy (immár nem első alkalommal) szexuálisan bántalmazta őt a Cowboys futója, noha még csak letartóztatás sem lett az egészből. Az NFL mégis elővette az ügyet, és majd egy évig vizsgálták, mikor a rendőrség már rég elengedte azt. Ugyanis Elliottnak nem ez az egyetlen ügye amibe keveredett a profivá válása óta, több kisebb-nagyobb balhéja is volt idén nyáron, vagy elég a St. Patrickos-pólólehúzós esetére gondolni.

 

Jerry Jones, a Cowboys tulajdonosa kiáll a játékos mellett, és nem hagyja, hogy azt csinálják Elliott-tal mint Bradyvel tavaly, a többi tulajdonos viszont szeretne méltó büntetést kierőszakolni Goodellnél. Az NFL szabályzata szerint ugyanis családon belüli erőszakért 6 meccses eltiltás járna, ehhez képest kettővel megúszhatja a legrosszabb esetben is. Csakhogy nehéz bizonyítani Elliott bűnösségét, nem véletlenül nem lett belőle rendőrségi ügy, a tulajdonosok azonban kötik az ebet a karóhoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!